Navigate Up
Sign In
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > English > DetallNoticia

      horisontti2020.webp

La Red Estratègica de Matemàtiques (REM) organitza la jornada ‘Oportunitats de finançament europeu a les matemàtiques’, que tindrà lloc a l’Institut de Ciències Matemàtiques (ICMAT), a Madrid, el pròxim 30 de setembre de 2019.

L'activitat està dirigida a investigadors en matemàtiques amb interès en explorar vies de finançament europees per a la seva investigació, i a gestors d'aquest àmbit que es dediquen a la preparació de propostes. La jornada comptarà amb la participació com a ponent d’Arantxa Sanz, responsable de recerca del Centre de Recerca Matemàtica (CRM).

El programa de la jornada comptarà amb els següents punts:

·         Programa per a investigadors:

10:30 -10:45h: Benvinguda

10:45 - 11:30h: Oportunitats per a matemàtiques i matemàtics en el Programa Marc.

12:00 - 13:00h: Aspectes pràctics en la redacció i presentació de propostes Europees per a projectes en matemàtiques: impacte, programació, comunicació i open science.

13:00 - 14:00h: Taula rodona ‘Estratègia de futur de la matemàtica espanyola en el context europeu’.

·         Programa per a gestors:

15:00-18:00: Taller destinat a gestors de la recerca matemàtica. Es tractaran temes diversos sobre les especificitats de les matemàtiques sobre la preparació de propostes i la gestió dels investigadors.

Si esteu interessats en assistir a la jornada us heu d’inscriure mitjançant correu electrònic contactant a mgarcia155@us.es  (Maria del Mar García Lazo, gestora administrativa de la REM).

La REM ofereix finançament per cobrir les despeses de desplaçament a Madrid a investigadors adscrits a algun centre públic d'educació, al CRM o al Basque Center for Applied Mathematics (BCAM), fins a esgotar els fons disponibles. En cas de sol·licitar finançament pel viatge s'haurà d'adjuntar un pressupost estimat del cost.

REM.png