Martínez es converteix en gerent del CRM, després de tres anys com a responsable de projectes del centre i amb una àmplia trajectòria en centres d’investigació.

El Centre de Recerca Matemàtica (CRM) ha nomenat Gemma Martínez Barrera com la seva nova Gerent. Martínez compta amb una àmplia trajectòria en gestió al món de la recerca, com a responsable d’economia i finances de l’Institut Universitari d’Estudis Europeus, i al departament de projectes de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC). Els últims tres anys ha exercit com a responsable de projectes del CRM.

La seva experiència prèvia, de més de vint anys, ha forjat una sòlida base per al seu nou rol al CRM. En aquest sentit, Martínez considera que ”haver estat tants anys en centres de recerca i en diferents departaments m’ha donat una visió molt àmplia del que implica la gestió d’un centre, i això em servirà per entendre millor les necessitats de cadascun dels departaments”.

Com a gerent del CRM, el seu lideratge serà clau en la gestió de personal, econòmica, comptable i pressupostària, per tal de garantir els estàndards més alts d’integritat, transparència i compliment dels requisits legislatius i reglamentaris, i consolidar mecanismes per brindar un servei eficient a la comunitat matemàtica.

El punt de partida ha de ser detectar les fortaleses per continuar potenciant-les i avaluar les debilitats perquè deixin de ser-ho, sempre comptant amb l’equip humà del CRM

Un moment d’expansió per al CRM

El centre es troba immers en un procés de creixement, impulsat pel projecte d’Excel·lència Maria de Maeztu atorgat al CRM en la convocatòria de 2020. Segons Martínez, aquest reconeixement ”és un premi a l’esforç d’un equip que treballa dia a dia per donar el millor de si mateix. Si a aquest reconeixement li afegim que en els últims anys els investigadors del centre han aconseguit molts projectes, això implica que estem vivint un creixement exponencial que hem de saber gestionar a tots els nivells, i crec que ens ho hem de prendre com un repte i, alhora, com una oportunitat”.

La seva formació multidisciplinària, com a llicenciada en ciències econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, en història de l’art i diplomada en relacions laborals, i la seva dedicació la converteixen en la persona idònia per impulsar el desenvolupament i l’excel·lència del CRM. Sobre els objectius futurs que haurà de fer front el centre, la nova gerent parla de la importància d’establir “una bona base de confiança des de l’inici del projecte, i això implica que ha d’existir una evident alineació amb la direcció del centre per poder assolir els objectius principals. També és bàsic que aquesta relació de confiança existeixi amb els investigadors del centre, amb l’equip de suport i tothom que treballi directament o indirectament amb el CRM.”

El Centre de Recerca Matemàtica s’enorgulleix de donar la benvinguda a Gemma Martínez Barrera i espera amb entusiasme les fites i avenços que s’assoliran sota el seu lideratge. Junts, estan preparats per assolir nous nivells de competitivitat i consolidar-se com un referent en la recerca matemàtica en l’àmbit nacional i internacional.

CRM Comm Team

CRM Comm Team

Anna Drou | Pau Varela

CRMComm@crm.cat

Subscribe for more CRM News

Stay updated to our mailing list to get the lastest information about CRM activities.

Eva Miranda, conferenciant Hardy per la LMS, durà a terme diverses conferències al Regne Unit durant aquest 2023

Eva Miranda, conferenciant Hardy per la LMS, durà a terme diverses conferències al Regne Unit durant aquest 2023

La London Mathematical Society (LMS) va nomenar Eva Miranda, catedràtica de geometria i topologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i membre del CRM, com a Hardy Lecturer de la societat per aquest any 2023, per la seva condició d'”investigadora matemàtica de gran reputació” que alhora “pot adreçar-se a un ampli públic matemàtic”. Com a part d’aquest guardó, la professora Miranda iniciarà aquest mes de maig un cicle de conferències a diversos departaments de matemàtiques a universitats del Regne Unit que durarà fins al setembre.

The CRM Welcomes 3 New Members of its Staff

The CRM Welcomes 3 New Members of its Staff

Three new people joined the CRM during the month of April, both to work with research groups and with the research support team.The Centre de Recerca Matemàtica continues to grow with the recent addition of a postdoctoral researcher, a...

The CRM has Welcomed Several New People to its Staff

The CRM has Welcomed Several New People to its Staff

6 new people have joined the CRM in several capacities during the last two months.In February and March we have welcomed several new people that have joined the CRM to work both at the research support team and the CRM research staff....