Select Page

Un any més el CRM acull una sessió del curs ‘Bojos per les matemàtiques’

Mar 20, 2019

NULL

Image result for bojos per les matematiques

Un any més el Centre de Recerca Matemàtica ha acollit una de les sessions del Bojos per les matemàtiques, curs ofert dintre del programa Bojos per la Ciència creat per la Fundació Catalunya La Pedrera. En el curs col·laboren la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) i la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), orientat a estudiants de 1er de batxillerat de la modalitat de ciències i/o tecnologia i que tenen un especial interès i aptituds per les matemàtiques. Juntament amb el CRM també col·laboren amb la iniciativa la Facultat de Matemàtiques i Informàtica de la UB, el Departament de Matemàtiques de la UAB, la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC, i la Universitat Pompeu Fabra.

El curs ofereix als estudiants la possibilitat de conèixer de primera mà les institucions i centres on s’imparteixen estudis relacionats amb la matèria, amb activitats practiques enfocades a interpretar la presencia de les matemàtiques tant en la ciència i la tecnologia actuals com en la vida quotidiana, amb l’objectiu d’oferir una visió més clara per que puguin decidir si volen seguir una carrera professional dedicada directament a les matemàtiques o a alguna altra branca d’estudi vinculada.

La sessió que ha tingut lloc a l’Auditori del centre aquest dissabte dia 23, impartida pels investigadors del CRM Tim Myers i Francesc Font, ha estat dedicada a la matemàtica industrial.

bm2.jpg 6.jpg

   4.jpg