L’activitat, a càrrec de professor de professors de la facultat de ciències de la UAB, s’emmarca dintre de la 27ª Setmana de la Ciència de Catalunya organitzada por la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) y la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest taller teòric-pràctic, que va comptar amb la participació de 80 alumnes de Batxillerat, és donar a conèixer com la física i la química poden ser la resposta a l’alt impacte que les activitats humanes han tingut sobre els ecosistemes terrestres. El canvi climàtic es considera una de les cinc amenaces principals que causen la pèrdua de la biodiversitat al món, juntament amb la pèrdua d’hàbitats, la sobreexplotació, la contaminació i les espècies exòtiques invasores. La ciència pot ser la solució per contrarestar l’impacte negatiu de l’activitat humana a la Terra.

La presentació es va realitzar a l’auditori del CRM, amb una benvinguda als alumnes per part del director del centre, Lluís Alsedà, que va ressaltar la importància de la col·laboració entre les especialitats que s’imparteixen a la facultat, i va animar als estudiants a desenvolupar les seves carreres científiques en el futur. El taller va prosseguir amb una presentació de la Dra. Roser Maneja, professora del Departament de Geografia de la UAB, i va permetre als alumnes conèixer els diferents laboratoris de la UAB.

L’activitat està impulsada pel programa ADAMED SmartUP, organitzat per l’Adamed Foundation.

CRM Comm Team

CRM Comm Team

Anna Drou | Pau Varela

CRMComm@crm.cat

Subscribe for more CRM News

Stay updated to our mailing list to get the lastest information about CRM activities.

The CRM Holds its Colloquium with a Revamped Format

The CRM Holds its Colloquium with a Revamped Format

The CRM Colloquium, held on September 4th, 2023, featured a talk by Carlos Kenig on nonlinear wave equations, while the event’s networking opportunities underscored the importance of collaborative efforts in mathematical research. The meeting was an opportunity to showcase the strength of the mathematical community in Barcelona, and its firm commitment to advancing the frontiers of mathematics.