José Antonio Fuentes, nou gerent del Centre de Recerca Matemàtica (06/11/2018)

Nov 6, 2018

NULL

DSC_1060.JPG

José Antonio Fuentes ha estat nomenat nou gerent del Centre de Recerca Matemàtica pel Consell de Govern del CRM. Fuentes és llicenciat en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Màster en direcció d’empreses per la Universitat Pompeu Fabra. Fins ara havia sigut gerent del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), càrrec que ocupava des de 2010.
Durant la presentació del nou gerent, el director del CRM, el professor Lluís Alsedà, ha volgut agrair a Maria Àngels Huertos, la gerent sortint que deixa el càrrec per jubilació, la seva professionalitat, dedicació i esperit de treball durant els anys que ha estat al capdavant de l’administració del centre.
Amb el nomenament del nou gerent, el Consell de Govern vol avançar amb el creixement i renovació del CRM per posicionar-lo com a centre de referència internacional en la recerca matemàtica, i dotar de les millor condicions de treball possibles als seus grups de recerca. Tanmateix el centre espera seguir amb la millora de la seva política de recursos humans per tal d’orientar-la cap el marc impulsat per la Comissió Europea i la institució CERCA, amb l’objectiu de mantindre l’excel·lència i la màxima transparència en la gestió.
 

06/11/2018