El professor Lluís Alsedà, director del CRM, participarà en el cicle “Salut i Medi ambient” organitzat per l’Obra Social ”la Caixa” (29/10/2018)

Oct 29, 2018

NULL

 
 

 

 obra-social-la-caixa.jpg                         grupRecerca_logo.png                    Club_of_Rome.JPG
 
 

 
Durant el curs 2018-2019, l’Oficina del Club de Roma a Barcelona, conjuntament amb l’Obra Social de “la Caixa” i sota la coordinació del grup de recerca en Conservació, Biodiversitat i Canvi Global de l’ICTA-UAB, organitza aquest cicle de conferències sobre “Medi ambient i salut humana”. Un total de 9 jornades, en què es tractarà com la biogeografia, els espais naturals protegits, la química del bosc, les ciutats, la fauna, la microbiologia humana i ambiental i la demografia poden tenir efectes sobre la salut humana. Aquest cicle es concep amb la finalitat d’abordar, d’una forma amena, rigorosa i entenedora, aquestes diverses temàtiques que comprenen l’actualitat científica del país. El format del cicle constarà de la presentació i posterior contraposició de diferents perspectives científiques de la mà de científics de renom i de joves investigadors que focalitzen la seva recerca emergent en l’estudi de les possibles interaccions entre el medi ambient i la salut humana.
 
Aquestes jornades poden ser especialment interessants per a PhD o alumnes de màster. Per això us demanem que feu el màxim de difusió possible entre els vostres contactes.
 

Propera sessió:

 
 
Biogeografia i salut, models aplicats a escala territorial

Palau Macaya.
Dilluns 5 de novembre de 2018, a les 18.30 h.
 
Davant la complexa relació entre el medi ambient i la salut de les persones, els models matemàtics poden aportar una nova visió complementària a la de l’ecologia o la medicina. Durant aquesta sessió es pretén exposar com els models matemàtics poden actuar com una eina sòlida que aporti nova informació per tal de descriure les interaccions entre la salut i el medi ambient a gran escala.
  
A càrrec de:
Joaquim Zaldo, ICTA-UAB.
Lluís Alsedà, CRM.
 

L’accés és gratuït però cal inscriure’s per garantir l’entrada: https://www.obrasociallacaixa.org/ca/web/guest/centros/palau-macaya/club-de-roma/salud-y-medio-ambiente

 

29/10/2018