Select Page

Conveni de col·laboració entre KBox SalesTools i el Centre de Recerca Matemàtica

Apr 14, 2020

NULL

 14042020.jpg  LogoMail-KBST.png
 

Ens plau comunicar que, amb data 25 de març, KBox SalesTools ha signat un acord de col·laboració amb el Centre de Recerca Matemàtica (CRM), en virtut de el qual el CRM participarà activament en el desenvolupament d’un model de budgeting i forecasting que s’integrarà en l’eina d’anàlisi comercial KBox Sales.

El CRM intervé en aquest projecte en la doble vessant d’encarregat de l’execució de part del projecte i com a entitat consultora del projecte global, que consistirà en el desenvolupament d’una solució basada en la formació d’un equip de treball des del propi centre, amb la finalitat d’assolir dos objectius: consolidar les capacitats de l’equip i afrontar els reptes que es fixin en els propers mesos. El resultat d’aquest treball serà la creació de l’eina de budgeting i forecasting, desenvolupada per l’equip de treball conjunt i amb la supervisió d’experts en l’àmbit de centre i de col·laboradors externs.

Aquest projecte es basa en el model de col·laboració KENIA (Knowledge Enhancing in Need-assessment for Industrial Advancement) del Centre de Recerca Matemàtica, que és la solució que aquest centre ofereix a les pimes que necessiten incorporar un nou perfil de coneixement amb base matemàtica, al seu equip de treball.

Aprofitem l’ocasió per agrair públicament a l’Centre de Recerca Matemàtica seu interès i bona disposició per abordar aquest projecte i també per destacar la importància que té per al teixit empresarial en el seu conjunt, la possibilitat de materialitzar la transferència tecnològica dels centres de coneixement al mercat .