Amb motiu del 50 aniversari de la Association for Women in Mathematics (AWM) ha anunciat la publicació de la revista internacional La Matematica amb l’editorial Springer Nature.

La Matematica, la nova revista de la AWM, està dedicada a la publicació d’articles de recerca que descriuen noves idees matemàtiques i eines, articles d’estudi sobre les tendències actuals, comunicacions curtes i revisions.

La Matematica vol fomentar la innovació, el compromís i la col·laboració interdisciplinària en la recerca. L’objectiu és donar suport mitjançant l’adopció de pràctiques equitatives en la publicació STEM.

D’altra banda, La Matematica busca publicar una varietat d’articles en tots els camps de les matemàtiques: pur, aplicat i computacional. S’inclourà un ampli espectre de temes, des del treball de base matemàtica en la ciència de dades, la informàtica i l’estadística fins a l’educació matemàtica i la història de les matemàtiques.

Les editores de La Matematica són Donatella Danielli (Arizona State University), Kathryn Leonard (Occidental College), Michelle Manes (University of Hawaii) y Ami Radunskaya (Pomona College).

El vídeo del panel en directe que es va dur a terme el 25 de maig de 2021 per anunciar el llançament de la revista es mostra a continuació.

CRM Comm Team

CRM Comm Team

Anna Drou | Paula Lomascolo | Pau Varela

CRMComm@crm.cat
The CRM has Welcomed Several New People to its Staff

The CRM has Welcomed Several New People to its Staff

6 new people have joined the CRM in several capacities during the last two months.In February and March we have welcomed several new people that have joined the CRM to work both at the research support team and the CRM research staff....

Subscribe for more CRM News

Subscribe to our mailing list to get the lastest information about CRM activities.

⚽️&🔢? 🤔
Us presentem una conferència de "ᴍᴀᴛᴇᴍàᴛɪǫᴜᴇs ᴘᴇʀ ғᴇʀ ɢᴏʟs". El proper dimecres 3 de maig us esperem a la seu de l'@iec amb Étienne Ghys (@ENSdeLyon), autor de "La petite histoire du ballon de foot".
Us ho perdreu?

👂Nou podcast sobre #donesiciència de la sèrie de l'@iec 'Pioneres del coneixement".

Dedicat a la matemàtica #PilarBayer, especialista en teoria de nombres.

🎙️ Ivoox ▶️ https://tuit.cat/cBmvG
🎙️ Spotify ▶️ https://tuit.cat/nruMQ
🎙️ Apple Podcast ▶️ https://tuit.cat/ZbQc6

@molano_mazon @CRMatematica @twitemp1 Thank you very much Manuel @molano_mazon
for a very interesting, interdisciplinary talk on #neuroscience and #AI.

#CitAI_seminars

Next on #CitAI_seminars @molano_mazon, at @CRMatematica, will talk about "Recurrent networks endowed with structural priors explain suboptimal animal behavior"
Wed, 29-03-2023 (Zoom; 16:00 GMT).
Interested in attending? Please DM
@twitemp1 or @Cit_AI1
https://cit-ai.net/seminars.html

Load More...