Amb motiu del 50 aniversari de la Association for Women in Mathematics (AWM) ha anunciat la publicació de la revista internacional La Matematica amb l’editorial Springer Nature.

La Matematica, la nova revista de la AWM, està dedicada a la publicació d’articles de recerca que descriuen noves idees matemàtiques i eines, articles d’estudi sobre les tendències actuals, comunicacions curtes i revisions.

La Matematica vol fomentar la innovació, el compromís i la col·laboració interdisciplinària en la recerca. L’objectiu és donar suport mitjançant l’adopció de pràctiques equitatives en la publicació STEM.

D’altra banda, La Matematica busca publicar una varietat d’articles en tots els camps de les matemàtiques: pur, aplicat i computacional. S’inclourà un ampli espectre de temes, des del treball de base matemàtica en la ciència de dades, la informàtica i l’estadística fins a l’educació matemàtica i la història de les matemàtiques.

Les editores de La Matematica són Donatella Danielli (Arizona State University), Kathryn Leonard (Occidental College), Michelle Manes (University of Hawaii) y Ami Radunskaya (Pomona College).

El vídeo del panel en directe que es va dur a terme el 25 de maig de 2021 per anunciar el llançament de la revista es mostra a continuació.

CRM Comm Team

CRM Comm Team

Anna Drou | Paula Lomascolo | Pau Varela

CRMComm@crm.cat
Criteris de priorització FI per a l’any 2023

Criteris de priorització FI per a l’any 2023

A continuación podeu consultar els criteris de priorització de les sol·licituds presentades per a la convocatòria d’Ajuts Joan Oró per a la contractació de personal investigador predoctoral en formació (FI 2023), dirigits a...

Subscribe for more CRM News

Subscribe to our mailing list to get the lastest information about CRM activities.

Professor Tim Myers, principal investigator from the Industrial Mathematics research group at CRM, participated this week in the workshop on 'Mathematical Modelling of Carbon Capture and Storage', held at the @ucddublin.

Photo by @_AlbaCC

🎄✨ Dia 5 del calendari d'advent de la Biblioteca de l'FME, el matemàtic@ del dia és 𝗝𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗮𝗽𝘁𝗶𝘀𝘁𝗲 𝗝𝗼𝘀𝗲𝗽𝗵 #matemàtiques #estadística #bibliotecafme #bibliotequesupc #nadal

S'apropen les festes de Nadal i les començarem a preparar amb un taller d'ornaments geomètrics per guarnir la casa.
Serà el proper diumenge 11 de desembre a les 11 i 12:30 al Palau Mercader de Cornellà de Llobregat
Cal reservar prèviament a http://tiquets.mmaca.cat

Us hi esperem!

Load More...