Amb motiu del 50 aniversari de la Association for Women in Mathematics (AWM) ha anunciat la publicació de la revista internacional La Matematica amb l’editorial Springer Nature.

La Matematica, la nova revista de la AWM, està dedicada a la publicació d’articles de recerca que descriuen noves idees matemàtiques i eines, articles d’estudi sobre les tendències actuals, comunicacions curtes i revisions.

La Matematica vol fomentar la innovació, el compromís i la col·laboració interdisciplinària en la recerca. L’objectiu és donar suport mitjançant l’adopció de pràctiques equitatives en la publicació STEM.

D’altra banda, La Matematica busca publicar una varietat d’articles en tots els camps de les matemàtiques: pur, aplicat i computacional. S’inclourà un ampli espectre de temes, des del treball de base matemàtica en la ciència de dades, la informàtica i l’estadística fins a l’educació matemàtica i la història de les matemàtiques.

Les editores de La Matematica són Donatella Danielli (Arizona State University), Kathryn Leonard (Occidental College), Michelle Manes (University of Hawaii) y Ami Radunskaya (Pomona College).

El vídeo del panel en directe que es va dur a terme el 25 de maig de 2021 per anunciar el llançament de la revista es mostra a continuació.

CRM Comm Team

CRM Comm Team

Anna Drou | Paula Lomascolo | Pau Varela

CRMComm@crm.cat
The CRM participates in the SEIO 2022

The CRM participates in the SEIO 2022

The SEIO 2022 took place in Granada, Spain from the 7th to the 10th of June.From June 7 to June 10, the SEIO 22 took place in Granada. It was the 39th Spanish Conference on Statistics and Operations Research and particularly, the first one to be held in person since...

Success of the First ICTA-CRM Joint Workshop

Success of the First ICTA-CRM Joint Workshop

Researchers of the Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) and the Centre de Recerca Matemàtica (CRM) have come together to promote collaborations amongst them. Pictures by: Isabel Lopera, ICTA-UAB Communication OfficerOn the 23rd of May in the morning,...

The Maria de Maeztu’s Kick-Off Meeting: a day of celebration and work

The Maria de Maeztu’s Kick-Off Meeting: a day of celebration and work

Last Friday 22nd of April, the Maria de Maeztu Unit of Excellence Accreditation was presented on an open ceremony in the CRM. The ‘Severo Ochoa’ and ‘Maria de Maeztu’ Excellence Centers and Units program aims to recognize public research organizations, in any scientific field, that stand out for the relevance and international impact of their research.

Subscribe for more CRM News

Subscribe to our mailing list to get the lastest information about CRM activities.

📢Did you miss the opportunity to submit your abstract? don't worry, the deadline has been extended!
📝 New abstract call deadline: 10 July 2022
🗓️ 27-29 September 2022
📌 Barcelona, Spain

+info & registration: http://www.cafes2se-itn.eu/weather-and-climate-extremes-and-their-predictability-cafe-final-conference
#CAFEfinalconference

@CRMatematica @UABBarcelona @ciberseguracat También trabajan en un proyecto para estudiar y diseñar tejados verdes, con grandes beneficios para el ahorro energético, conservación de la biodiversidad, aprovechamiento solar, control de la temperatura y purificación del aire

@CRMatematica @UABBarcelona @ciberseguracat Este año han recibido un Prueba de Concepto para estudiar el diseño de columnas de adsorción para eliminar contaminantes de fluidos tales como aguas residuales y gases: https://bit.ly/adsorpcolumn

@CRMatematica @UABBarcelona @ciberseguracat Otro de los grupos del centro que trabaja mano a mano con la industria es el grupo de Matemática Industrial del CRM: https://bit.ly/indmath.

Load More...