L’exposició ha inaugurat el Centre d’Art Andorra la Vella i ha reunit una setantena d’obres de Judit Gaset entre les quals es troben l’obra ‘Palau al Vent’, cedida pel CRM.

La mostra va ser inaugurada per la ministra de Cultura i Esports del govern d’Andorra, Silvia Riva, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cap de Govern, Xavier Espot.

La sala d’exposicions del Govern d’Andorra, al Parc Central d’Andorra la Vella, es va inaugurar el passat dimarts dia 29 de març amb una exposició sobre l’obra de l’artista andorrana Judit Gaset Flinch. El recull d’obres, un total de 70 procedents de col·leccions públiques i privades que comprèn l’activitat de l’artista des de principi dels anys noranta fins al 2021, repassa l’evolució de l’obra de l’escultora i les diferents etapes per les que ha passat i en les que ha explorat diversos conceptes i materials tals com el bronze o el fang.

L’exposició compta també amb una peça de l’escultora cedida pel Centre de Recerca Matemàtica, ‘Palau al Vent’. L’escultura, que habitualment es pot trobar al Centre de Recerca Matemàtica davant la porta del despatx de direcció, es podrà veure fins al 12 de juny d’aquest any.

Geometries simbòliques

‘Palau al Vent’ forma part de l’etapa tardana de Gaset Flinch, i es podrà trobar exposada a l’espai que porta per títol ‘Geometria simbòliques en ferro’. Aquest bloc temàtic inclou una tria d’obres elaborades a partir de ferro i d’acer i que mostren una reformulació del tòtem on s’hi incorporen inscripcions geomètriques.

Aquest bloc, juntament amb els titulats ‘Ea et Alia’ i ‘Poètica en gres i refractari’, componen una finestra oberta a l’evolució de l’artista al llarg de la seva carrera.

Més informació

CRM Comm Team

CRM Comm Team

Anna Drou | Paula Lomascolo | Pau Varela

CRMComm@crm.cat

CRM INVESTIGO Programme 2022 Call | 4 Open Positions

CRM INVESTIGO Programme 2022 Call | 4 Open Positions

The Centre de Recerca Matemàtica (CRM) is offering 4 positions under the Investigo Programme, aimed at creating entry level opportunities for young professionals, following the Recovery, Transformation and Resilience Plan, financed by...

OPEN CALL: Postdoctoral positions at CRM

OPEN CALL: Postdoctoral positions at CRM

The Centre de Recerca Matemàtica (CRM) offers 8 postdoctoral positions funded by the Maria de Maeztu Unit of Excellence Award (2020) POSITIONS:  - 2 positions in the area of APPLIED MATHEMATICS, which include applications to BIOMEDICINE, NEUROSCIENCE, NATURAL...

The CRM participates in the SEIO 2022

The CRM participates in the SEIO 2022

The SEIO 2022 took place in Granada, Spain from the 7th to the 10th of June.From June 7 to June 10, the SEIO 22 took place in Granada. It was the 39th Spanish Conference on Statistics and Operations Research and particularly, the first one to be held in person since...

Subscribe for more CRM News

Subscribe to our mailing list to get the lastest information about CRM activities.

🌐 'La importancia de educar en #Matematicas en la era #digital'

Debate con Alejandro Tiana @atianaf y Andreas Schleicher @SchleicherOECD el 4 de octubre a las 19:00 h

🤝 Organizado con @RealSocMatEsp

Síguelo en http://fundacionareces.tv/directo 📡

#educacion #estadística #datos

📢#JobOffer #CRMJobs

The CRM is offering 4 positions as part of the #ProgramaInvestigo, to promote the recruitment of young researchers in research bodies and public universities.

🗓️Deadline: 15/10/2022
ℹ️ https://www.crm.cat/crm-investigo-programme-2022-call-4-open-positions/

📢 Investigadors principals!

Ja estan obertes les beques @ERC_Research Consolidator

📆 2/2/23
👉 https://bit.ly/3BR5aGB

@recercat @EuraxessCat @coneixementcat @iCERCA @fundaciorecerca @AQuAScat @IBECBarcelona @CRGenomica @IRBBarcelona @CIMTI_cat @the_prbb @biocat_cat @PCB_UB

Load More...