L’exposició ha inaugurat el Centre d’Art Andorra la Vella i ha reunit una setantena d’obres de Judit Gaset entre les quals es troben l’obra ‘Palau al Vent’, cedida pel CRM.

La mostra va ser inaugurada per la ministra de Cultura i Esports del govern d’Andorra, Silvia Riva, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cap de Govern, Xavier Espot.

La sala d’exposicions del Govern d’Andorra, al Parc Central d’Andorra la Vella, es va inaugurar el passat dimarts dia 29 de març amb una exposició sobre l’obra de l’artista andorrana Judit Gaset Flinch. El recull d’obres, un total de 70 procedents de col·leccions públiques i privades que comprèn l’activitat de l’artista des de principi dels anys noranta fins al 2021, repassa l’evolució de l’obra de l’escultora i les diferents etapes per les que ha passat i en les que ha explorat diversos conceptes i materials tals com el bronze o el fang.

L’exposició compta també amb una peça de l’escultora cedida pel Centre de Recerca Matemàtica, ‘Palau al Vent’. L’escultura, que habitualment es pot trobar al Centre de Recerca Matemàtica davant la porta del despatx de direcció, es podrà veure fins al 12 de juny d’aquest any.

Geometries simbòliques

‘Palau al Vent’ forma part de l’etapa tardana de Gaset Flinch, i es podrà trobar exposada a l’espai que porta per títol ‘Geometria simbòliques en ferro’. Aquest bloc temàtic inclou una tria d’obres elaborades a partir de ferro i d’acer i que mostren una reformulació del tòtem on s’hi incorporen inscripcions geomètriques.

Aquest bloc, juntament amb els titulats ‘Ea et Alia’ i ‘Poètica en gres i refractari’, componen una finestra oberta a l’evolució de l’artista al llarg de la seva carrera.

Més informació

CRM Comm Team

CRM Comm Team

Anna Drou | Paula Lomascolo | Pau Varela

CRMComm@crm.cat

Success of the First ICTA-CRM Joint Workshop

Success of the First ICTA-CRM Joint Workshop

Researchers of the Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) and the Centre de Recerca Matemàtica (CRM) have come together to promote collaborations amongst them. Pictures by: Isabel Lopera, ICTA-UAB Communication OfficerOn the 23rd of May in the morning,...

The Maria de Maeztu’s Kick-Off Meeting: a day of celebration and work

The Maria de Maeztu’s Kick-Off Meeting: a day of celebration and work

Last Friday 22nd of April, the Maria de Maeztu Unit of Excellence Accreditation was presented on an open ceremony in the CRM. The ‘Severo Ochoa’ and ‘Maria de Maeztu’ Excellence Centers and Units program aims to recognize public research organizations, in any scientific field, that stand out for the relevance and international impact of their research.

Dennis Parnell Sullivan obté el Premi Abel 2022

Dennis Parnell Sullivan obté el Premi Abel 2022

L’Acadèmia Noruega de Ciències i Lletres ha anunciat el premi atorgat al matemàtic Dennis Parnell Sullivan «per les seves contribucions innovadores a la topologia en el seu sentit més ampli i, en particular, als seus aspectes algebraics, geomètrics i dinàmics».

Subscribe for more CRM News

Subscribe to our mailing list to get the lastest information about CRM activities.

⚠️ We have extended the deadline for 2 positions!
🗓️ New deadline: 30/06/2022
🔗Junior Group Leader in Mathematical Modelling of Climate Change Impact on Public Health
🔗Junior Group Leader in Mathematical Foundations of Artificial Intelligence

+info: https://www.crm.cat/job-board/

2

📢 Next session of the @SeminariSIMBa

Reconstruction of univariate functions from persistence diagrams
🗣️ Aina Ferrà Marcús (@UniBarcelona )
🗓️ Wednesday, June 1st, 2022
🕗 12:20 (virtual ☕️ break at 12:00)
📍 UB (FMI, aula B1) and Zoom
🗨️ English
+Info: https://ub.edu/simba/en/

📢 Next session of the @SeminariSIMBa

The LLL algorithm and its application to number theory🗣️ Shehzad Hathi (UNSW Canberra at ADFA)
🗓️ Wednesday, June 1st, 2022
🕗 11:20 (virtual ☕️ break at 11:00)
📍 UB (FMI aula B1) and Zoom
🗨️ English
+Info: https://ub.edu/simba/en/
@BibmatUB

Rosalba García Millán, colega del #GEMF, ha recibido The Doris Chen PhD Merit Award, premio que otorga el departamento de Matemáticas del @imperialcollege a estudiantes de doctorado, en reconocimiento por la excelencia y mérito de su trabajo.

http://www.imperial.ac.uk/mathematics/postgraduate/the-doris-chen-phd-award/meritaward/

Load More...