NULL

Sep 25, 2018

Intel·ligència artificial, ètica i participació ciutadana. Reptes de futur

El proper dimecres dia 3 d’octubre tindrà lloc un debat a sis en el qual experts de camps diferents exploraran els reptes de futur que planteja la regulació de la intel·ligència artificial i el que suposarà per als ciutadans. Es plantejaran els dubtes de com fer de la intel·ligència artificial una tecnologia més justa, més inclusiva i més oberta, amb un enfocament especial a la necessitat que la ciutadania sigui partícip de l’evolució d’aquesta tecnologia. S’analitzarà com impacta en aquests moments, i com impactarà en el futur, aquesta “revolució de l’algoritme”, i què podrem fer, com a ciutadans, per preparar-nos davant d’aquesta revolució tecnològica. També s’identificaran grans reptes en els cinc camps que explorarà el cicle: la mobilitat autònoma i sostenible, l’ús de les dades en màrqueting i xarxes socials, la salut connectada, l’educació i l’evolució del món laboral i les humanitats digitals.

Es pretén fer una reflexió global sobre l’estat actual de la intel·ligència artificial i mirar de discernir com evolucionarà d’aquí a cinquanta anys.

A càrrec de:

  • Josep Lladós, director del Centre de Visió per Computador de la UAB.
  • Núria Espuny, directora general de Transparència i Dades Obertes.
  • Ramón López de Mántaras, director de l’IIIA-CSIC.
  • Gemma Galdón Clavell, directora d’Eticas Research & Consulting.
  • Lluís Alsedà, director del Centre de Recerca Matemàtica de la UAB.
  • Pilar Dellunde, professora de la UAB i investigadora de l’IIIA-CSIC.

 

Palau Macaya. Dimecres 3 d’octubre de 2018, a les 18 h.

Podeu reservar la vostra entrada de manera gratuïta a la plana web: https://proticketing.com/palaumacaya/ca_ES/entradas/evento/13079/session/729030/select

 

NULL