Select Page

Actualitzacions sobre l’alerta sanitària per coronavirus (COVID-19) declarada a Catalunya

Mar 12, 2020

NULL

13/04/20

Comunicat de la direcció del Centre de Recerca Matemàtica:

Donat l’aixecament de la prohibició d’anar a treballar a alguns sectors no prioritaris previst pel proper dimarts 14 d’abril de 2020, la Direcció del CRM comunica: 

  • La recerca (en particular la que fa al CRM) no està considerada dintre dels sectors no prioritaris que tenen la possibilitat de reincorporar-se a la feina. 
  • De moment el CRM continuarà amb el present format de teletreball fins com a mínim la comunicació del final de l’Estat d’Alarma i el començament de la denominada “Desescalada del confinament” que està prevista per principis de maig. 
  • Us informem que la Direcció del CRM està treballant en un protocol de reincorporació al lloc de treball. Així mateix s’estan planejant les mesures de protecció més adients per al personal del Centre en el moment de la reincorporació. 
  • Val a dir que a curt termini aquesta Direcció continuarà prioritzant el teletreball com el millor mecanisme per garantir la continuïtat de l’activitat del centre en un context de seguretat per la salut dels treballadors del CRM. 

Esperem que estigueu tots i totes bé i bé de salut. 

Atentament, 

Lluís Alsedà i Soler, Director 

José A. Fuentes, Gerent 

Consol Roca, Assistent de Direcció

16/03/20

Benvolguts i benvolgudes,

A partir de la publicació de Reial decret 463/2020 de declaració de l’estat d’alarma a tot l’estat espanyol, el CRM ha decidit tancar el centre i no tenir personal de serveis mínims. Únicament s’establirà un sistema de treball in-situ per a emergències informàtiques.

El personal de suport de l’CRM romandrà actiu mitjançant la forma de teletreball durant tot aquest període, és possible que per organització personal i familiar les respostes d’alguns companys i companyes no siguin immediates, però seguirem atenents les vostres consultes i peticions de la manera més eficient possible.


Finalment us recordem com en anteriors comunicats les recomanacions de les autoritats sanitàries. I també us recordem la gravetat d’aquesta situació i la importancia de que tots i totes romanguem a casa, d’aquí aquestes mesures de contenció tan dràstiques.​

11/03/20

El CRM ha elaborat el Protocol d’actuació del CRM davant l’activació d’alerta sanitària per coronavirus (COVID-19) (11/09/20).  Aquest protocol serà revisat periòdicament per adaptar-lo a l’evolució de l’emergència sanitària declarada i les directrius dictades pel Departament de Salut, l’Agència de Salut Pública (ASPCAT) i el Ministeri de Sanitat.​

El protocol especifica les línies generals d’actuació, així com les possibles afectacions a les activitats organitzades al centre com a conseqüència de la situació d’alerta. El document proporciona indicacions sobre els desplaçaments del personal investigador i de suport a la recerca i descriu com actuar en el cas de que es detecti algun cas de COVID-19. El document també especifica com actuar en cas de que es prenguin mesures excepcionals.​