Navega cap amunt
Inicia
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > Català > Transferència de tecnologia > Joint partnerships i altres serveis
Joint partnerships i altres serveis
 
Joint Partnerships
 
Al CRM estem oberts a altres formes de col·laboració amb les empreses. Si la vostra empresa està considerant la possibilitat de presentar un projecte competitiu i necessita una associació amb el món acadèmic, el CRM podria ser el soci adequat. La tecnologia matemàtica és, per la seva pròpia definició molt transversal i afegeix competitivitat al seu projecte. Per joint partnerships amb el CRM, escriviu a  services@crm.cat
 
Serveis de formació
 
 
La formació és sempre un valor afegit per als investigadors, la vostra empresa, els vostres col·legues i els companys de treball. Invertir temps en la formació o el reciclatge amplia les vostres possibilitats i us permet mantenir-vos al dia sobre les tecnologies actuals i les noves i les possibilitats del mercat. Si penseu que necessiteu formació per dur a terme la vostra activitat educativa o de negocis, el CRM pot oferir programes de formació específics.


Serveis de Laboratori
 
 
Al CRM tenim un laboratori experimental en microfluídica i reologia . En ell podem experimentar amb proves reals  teories i models desenvolupats pels nostres investigadors. Utilitzant les eines que es troben al laboratori podem obtenir excel·lents resultats i transmetre els nostres coneixements amb alta fiabilitat.

El CRM ofereix aquests serveis de laboratori .

Per obtenir més informació >>
 
Serveis de videoconferencia

Les videoconferències i la transmissió d'informació multimèdia és avui en dia una eina que proporciona un considerable estalvi de temps i de diners per a moltes organitzacions que han fragmentat l'organització en diversos llocs, com els diferents campus d'una universitat. Sovint és útil per a reunions a distància entre persones amb interessos comuns, per compartir informació entre un grup d'investigadors, etc. Però s'utilitza cada vegada més  com una part important de l'educació formal o de suport a la formació especialitzada o de postgrau, que permet l’accés en temps real d’un grup gran a certs esdeveniments que, en principi, eren accessibles només per un grup reduït de persones (per exemple, una operació en una sala d'operacions).