Navega cap amunt
Inicia
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > Català > Transferència de tecnologia > Laboratori Experimental
Laboratori Experimental

 
El CRM ofereix un laboratori per a anàlisi experimental de fluids complexos, que compta amb :


Càmera ultrasensible d'alta velocitat
 
Photron SA3 FastCam ( Model 60K) dissenyat per a vídeo d'alta resolució ( 1024 x 1024) a una velocitat de mostreig de 1.000 fotogrames per segon a 60.000 fps amb resolució reduïda. La càmera està adaptada a un microscopi invertit per adquirir imatges/vídeos dels esdeveniments a microescala. (Detalls).
 
 
Microscopi invertit
 
Té una  illuminated and dimmable halogen lighting Epi-Fluorescence amb filtres blau i verd per a l'anàlisi i/o monitoratge del comportament de fluids/partícules en temps real, i una placa tèrmica per al control de la temperatura durant el període d'anàlisi. Els objectius del microscopi estan disponibles per a augments 10x, 20x, 40x, 50x i 100x.

 
Bomba de xeringa

Disponible per injectar o retirar fluids amb fluxos entre 0,73uL/hr i 2120ml/hr per poder controlar millor el fluid durant els experiments.

 

 Laboratory

 
Reómetre

Amb tecnologia Kinexus per a mesuraments reològics amb un alt nivell de rendiment en materials complexos, sistemes de partícules, macromolecular i multifase. Té diferents controladors tèrmics i geometries específiques per a mesuraments de diferents materials o aplicacions. (Detalls).

 
Cabina d'extracció

Cabina per a la filtració de gasos, sòlids i aerosols (AD Filtre / Orgànica) per a seguretat i neteja en la preparació de mostres per a l'anàlisi i la posterior neteja de microdispositius o estris utilitzats durant la fase pilot.

 
Centrifugadora

El laboratori té un rotor centrífug 6 x 15 ml per a la preparació de mostres abans de l'anàlisi.
 

Per comprovar la disponibilitat o demanar més informació del laboratori, heu de fer una sol·licitud mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a services@crm.cat i dir-nos tota la informació necessària per la seva reserva.