Navega cap amunt
Inicia
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > Català > Publicacions i Divulgació > Publicacions del CRM
Séries de publicacions del CRM

El CRM manté una activitat editorial amb la finalitat de difondre el coneixement matemàtic i contribuir a la popularització de les matemàtiques, especialment entre els joves.

El CRM té vuit sèries de publicacions: Advanced Courses in Mathematics CRM Barcelona, Research Perspectives CRM Barcelona, CRM Documents, Preprints, Quaderns, Bachellor’s Degree Research Projects, Master Research Projects and PhD Thesis. La llista dels volums publicats es pot obtenir de la nostra pàgina cerca. A continuació, trobareu una descripció de cada sèrie.
Advanced Courses in Mathematics CRM Barcelona

Els volums d'aquesta sèrie són editats pel CRM i publicats per Birkhäuser. Cada volum cobreix el contingut d'un curs avançat impartit al CRM per especialistes. Els llibres d'aquesta sèrie estan especialment dirigits a estudiants avançats de doctorat i investigadors postdoctorals joves. Per a la compra d’exemplars, entreu a publisher's site.

La sèrie va ser iniciada per Manuel Castellet el 2001 i continuada per Carles Casacuberta 2008-2013.

Des de 2014, l'editor d'aquesta sèrie és Enric Ventura.
Research Perspectives CRM Barcelona

Els volums d'aquesta sèrie són editats pel CRM i publicats per Birkhäuser. Cada volum conté una col·lecció seleccionada de resums extensos de conferències impartides al CRM durant programes i activitats de recerca.

Els llibres d'aquesta sèrie estan especialment dirigits a estudiants avançats de doctorat i investigadors postdoctorals joves. Per a la compra d’exemplars, entreu a publisher's site.

Actualment els editors responsables de la sèrie són Antoni Guillamón i Enric Ventura.

Feu clic aquí per obtenir més informació.
CRM Documents

L’any 2008, el CRM va llançar una sèrie anomenada CRM Documents. Els volumes d’aquesta sèrie inclouen monografies, informes de programes de recerca i altres materials de qualitat.

Les ordres de compra s'hauran de dirigir a crmpublications@crm.cat. Els preus oscil·len entre 20 i 30 euros depenent del nombre de pàgines.
ISSN 2014-2323 (edició impresa)
ISSN 2014-2331 (edició electrònica)
Preprints

A més dels treballs de recerca del personal investigador del CRM, la sèrie Preprints inclou contribucions de recerca basats en el treball realitzat (total o parcialment) pels investigadors visitants del CRM durant la seva estada. Aquesta sèrie no manté cap dret d'autor i els articles poden ser publicats en altres llocs.

Feu clic aquí per obtenir instruccions sobre la preparació de preprints al CRM.
Quaderns

Els fullets de la sèrie Quaderns contenen textos especialitzats, notes majorment preliminars lliurades pels professors dels cursos avançats del CRM.
Bachelor's Degree Research Projects
 
La sèrie inclou els projectes de recerca de Grau escrits sota la supervisió d'un investigador del CRM.
Projectes de recerca de  màster

Els projectes de recerca de màster realitzats amb una beca del CRM per a aquesta finalitat són sèries independents de les publicacions de CRM.
Tesis doctorals
 
Les tesis doctorals dels estudiants de doctorat de CRM són sèries independents de les publicacions de CRM.
 
CRM Annual Reports
 
You will find here PDF files of the CRM annual reports of activities.