Navega cap amunt
Inicia
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > Català > DetallCrida

​El CRM ofereix la possibilitat de presentar sol·licituds per a organitzar programes de recerca durant el curs acadèmic 2015-2016 en qualsevol branca de les matemàtiques i de les seves aplicacions. El termini per presentar aquestes sol·licituds és el 29 de novembre de 2013 (la proposta preliminar s'ha de presentar el 25 d'octubre de 2013).

Els programes de recerca del CRM consisteixen en periodes que van entre dos i cinc mesos d'intensa recerca en una àrea determinada de les matemàtiques i les seves aplicacions. Investigadors de diferents institucions es reuneixen per treballar en problemes oberts i per analitzar l'estat i les perspectives de la seva àrea.

Les propostes s'han d'adreçar al director del CRM segons les directrius i les instruccions de la convocatòria, i per correu electrònic a crmcalls@crm.cat (en format PDF), junt amb una còpia impresa per correu postal a:

Prof. Joaquim Bruna, Director Centre de Recerca Matemàtica, Campus de Bellaterra, Edifici C, 08193 Bellaterra (Barcelona), Spain