Navega cap amunt
Inicia
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > Català > Sobre el CRM > Informació General
Benvinguda del director

Benvingut a la pàgina web del CRM, la nostra porta d'entrada a explicar qui som i el que fem. Només vull assenyalar dos aspectes. 
 
En primer lloc, el CRM és un centre generalista en Matemàtiques. La investigació en matemàtiques significa la creació de nous coneixements matemàtics. Les matemàtiques són el llenguatge del mètode científic i la tecnologia, i com a tal és una eina essencial per al progrés de la humanitat i una part fonamental de tots els sistemes educatius. Així, nombroses interfícies amb molts camps científics s'han expandit en els últims anys, i cada vegada serà més necessari incorporar els matemàtics als grups de recerca. Les noves matemàtiques es desenvolupen, tant en les interfícies com a les zones més tradicionals. Al CRM, com es veurà, promovem la investigació matemàtica globalment reconegut amb diversos instruments específics.
 
 
En segon lloc, el CRM és una institució paraigües que cerca la complementarietat amb totes les universitats catalanes. El CRM actua com un instrument transversal, de manera que la cohesiona i serveix com a catalitzador per a la comunitat matemàtica catalana, a la qual serveix de moltes maneres. En fer-ho, el CRM té una visibilitat internacional com a centre de servei, una tipologia que té una tradició a tot el món matemàtic. 

Si està interessat en la investigació matemàtica, segurament trobarà alguna cosa útil aquí. Aprofito aquesta oportunitat per convidar-los a enviar els seus comentaris a l'adreça (director@crm.cat).
 
Amb els millors desitjos,
 

Lluís Alsedà
Director