Navega cap amunt
Inicia
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > Català > Sobre el CRM > Informació General > Situació i Com arribar
Situació i Com arribar

El CRM es troba a l'Edifici de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB ), a la localitat de Bellaterra . Està a uns 20 km de Barcelona, a prop de l'autopista A7.Contacte

  • Centre de Recerca Matemàtica
  • Campus de Bellaterra, Edifici C
  • 08193 Bellaterra (Barcelona)
  • Telèfon:  93 581 1081
  • Fax:        93 581 2202
  • crm@crm.cat
 
1er pas: Des de l’aeroport al centre de Barcelona

Vegeu aquí per accedir a la informació general sobre transport a i des de l’aeroport. Les opcions que recomanem són:
Aerobus: de color blau,  van des de l’exterior de les terminals  (T1 and T2)  al centre de Barcelona (Plaça Catalunya,  davant dels magatzems del Corte Inglés). La durada del trajecte és variable,  en terme mig uns 30-45 minuts  ( a hores punta,  de 7 a 9  i de 17 a 19, heu de comptar un quart d’hora més):

Si arribeu a la terminal T1, 
vegeu aquí per a més informació. 
Si arribeu a la terminal T2, vegeu aquí per a més informació. 
Taxi: si arribeu tard o porteu equipatge pesant us recomanem prendre un taxi a la sortida de les terminals.  Penseu en demanar un rebut com a prova del pagament. De l’aeroport a la Plaça Catalunya triga entre 20 i 30 minuts, depenent del tràfic,  i costa uns 20 €. De l’aeroport al CRM triga entre 35 i 45 minuts i costa uns 45 €.
 
RENFE: podeu anar al centre de Barcelona (Plaça Catalunya). Veure indicacions a la secció següent.
 
2on pas: Des del centre de Barcelona al CRM (Bellaterra, Cerdanyola)
 
Des de la Plaça Catalunya hi ha dos serveis de tren a la Universitat Autònoma de Barcelona:
 
 Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): és l’opció que recomanem. Podeu consultar els horaris i altres detalls entrant aquí. Heu de prendre la línia del Vallès, en direcció Sabadell.  L’estació del centre de Barcelona és "Plaça Catalunya".  L’estació més propera al CRM és "Universitat Autònoma",  i l’estació més propera a la Vila Universitària i l’ Hotel Campus és "Bellaterra".  Des de l’estació de Bellaterra es pot anar caminant al CRM en uns 5-10 minuts.
 
 RENFE: Podeu consultar els horaris i altres detalls entrant aquí. S’ha de triar  "Aeroport" com a  "Origen" i "Cerdanyola-Universitat" com a destí, que us deixa una mica més lluny que els FGC.  Hi ha un servei de bus gratuït entre aquesta estació i el Campus. Pregunteu al conductor per la parada més propera a la "Facultat de Ciències".

Observi’s que les dues línies de tren tenen sortida i arribada a estacions completament separades a la Plaça Catalunya i al  Campus de la UAB. Per tant,  si arribeu de l’aeroport amb RENFE i voleu anar al CRM amb els FGC, haureu de canviar d’estació, creuant la plaça cap a la Rambla i buscant les indicadors dels FGC.  Si heu arribat amb RENFE podeu continuar fins a la UAB  sense canviar d’estació. El ticket, tant de FGC com de RENFE costa 2.05 € (ticket de dues zones),  i es pot comprar un bono  T10 de 10 viatges (dues zones) per 15.40 €, si es preveu fer diversos viatges a Barcelona. Consulteu els operadors per tenir una informació actualitzada dels preus.
Hi ha també un autobus de nit de la Plaça Catalunya a Bellaterra (Vila Universitària),  entre 1:00 i  4:00. Entreu aquí per veure els horaris.
 
 
L’aeroport de Girona és a  103 km (64.2 miles)  al nord de Barcelona, a una hora i  20 minuts per tren des del centre de Barcelona. No hi ha mitjà públic de transport entre l’aeroport de Girona i  Bellaterra (on el CRM està situat). La connexió s’ha de fer a través de Barcelona,
entreu aquí per informació sobre com arribar  a Barcelona.  Si agafeu l’autobus us deixarà prop de l’estació  de metro "Arc de Triomf".  Des d’aquí, preneu la línia 1 fins a  "Plaça Catalunya" i seguiu les indicacions del punt 2 de més amunt.
 
 
Si arribeu per tren a Barcelona, molt probablement ho fareu a l’estació de  "Sants".  Des de Sants, preneu el metro (línia 5) a Plaça Catalunya, i continueu  com en el punt 2.
 
 
El Campus de la UAB està situat a prop de l’autopista A7 (E15). Venint del Nord, s’ha de prendre l’autopista  A7 (E15) en  direcció a Tarragona i Lleida. Al Km 147,  cal canviar a la calçada lateral  B30 (E9) i mantenir-se a la B30  ignorant les tres sortides següents a  Sabadell, fins trobar la sortida "Universitat Autònoma".

Venint del Sud,  cal prendre l’autopista A7 (E15) en direcció Girona i França, prenent la calçada lateral (B30) a l’alçada del Hospital General de Catalunya. Mantenint-se sempre en el lateral arribareu a una sortida "Universitat Autònoma", que us porta a travessar el pont sobre la A7 cap al campus.
 
Nota :  per a més indicacions contacteu-nos o bé utilitzeu Google Earth (41º 30' 1.15" N, 2º 6' 1.49" E).