Navega cap amunt
Inicia
  • CRM
  • CRM
  • CRM
CRM > Català > Sobre el CRM > Informació General > Instal·lacions
Instal·lacions

El CRM té la seva seu de la Facultat de Ciències de la UAB amb una superfície total de 2.125 m2, que inclouen despatxos d’administració i de direcció, despatxos de treball  per a un màxim de 60 investigadors, tres sales de reunions, tres sales de conferències amb capacitat per a 40 persones i un auditori amb capacitat per a 100 persones. Totes les sales de conferències i reunions estan equipades amb projectors i les instal·lacions de transmissió.

La 
Vila Universitària, a Bellaterra, proporciona allotjament per als visitants del CRM

L'equip informàtic del CRM es basa en una xarxa LAN Ethernet de, aproximadament, vuitanta estacions de treball estructurades sota un domini de Windows /Linux. Entre altres serveis, la xarxa inclou un servidor de correu electrònic, un servidor d'impressió (la gestió de les tasques de cinc impressores ), un servidor d'arxius i un Firewall /Router connectat a la infraestructura de la UAB per mitjà d'una connexió d'1 Gb. Wi-Fi gratuïta a totes les dependències.

El CRM disposa d’un 
laboratori experimental experimental en Microfluídica i  Reologia.

Per sol·licitar informació sobre la disponibilitat d'algunes de les instal·lacions del CRM, si us plau poseu-vos en contacte amb 
gerencia@crm.cat